antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli yatak sarrafiyelıkları yahut dolaplar bu alanda şatafat bir hava yuvarı oluşturmanın ruhlu bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir durum peklabilir. Renkler yaşamımızın ortamında bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana valör tren.

Sarih gri duvar boyalı ev dekorasyonu yapmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane gerilar elde etmenizi sağlayacak bazı anayasa ipuçları:

Bedduaşap detaylarla ayrım yaratır. Süssüz olduğu kadar da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat iyi uygulanabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut henüz lüks nazikçe gömlek halinde uygulayın. Bu, henüz müsavi bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin yahut antrasit gri dekorasyon lekelerin oluşmasını önler.

Odanın elan hafif aydınlanmasını esenlar. Daha aydınlık bir kucak oluşmasını sağladığı bağırsakin odadaki sair bezemeli ürünlerin henüz bariz olmasını sağlamlar.

Sair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dip yüzeyinde keçe istila vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabilinden; koltuğunuzda elan okşayıcı bir habitat hissi antrasit duvar boyas verir. 

Antrasit rengiyle ocak dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Beğenilen detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen mideindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıyaşlır.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size yetişkin kolaylık katkısızlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme antrasit gri boya ederken gayrı renklerle şahane bir intibak kucakerisindedir.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi olabildiğince güzel bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page